Po dvou letech se můžeme opět těšit na jednu z největších hvězd české scény populární hudby, Marii Rottrovou. Na základě spolupráce s Nadací Agrofert, zazpívá na ŠESTI MIMOŘÁDNÝCH VÁNOČNÍCH KONCERTECH. Doprovodí ji orchestr Septet Plus, dětský sbor Coro Picollo a speciální hosté.

V roce 2011 ukončila Marie Rottrová podzimním turné svou hudební kariéru. Naposledy ji mohli její fanoušci slyšet při podzimním turné, které zahájila 19. října 2011 v Žilině a končila 8. prosince 2011 v pražské Tesla Aréně. „Důvod ukončení kariéry je jasný, moje listopadová sedmdesátka. A když už k nějakému datu ukončit koncertní činnost, tak teď, když je nejvyšší čas," vysvětlila před dvěma lety Rottrová s tím, že nevyloučila, že by v budoucnosti mohla vystoupit jako host na koncertech některých svých kolegů nebo na některé z charitativních akcí.

Po mnoha výzvách svých fanoušků a také na základě spolupráce s Nadací AGROFERT HOLDING se Marie Rottrová rozhodla opět veřejně vystoupit na Mimořádných Vánočních koncertech 2013. Účelem spolupráce s nadací je veřejně upozornit na důležitou tématiku starších, zdravotně a sociálně slabých spoluobčanů žijících v domovech pro seniory, věnovat jim část výtěžku z koncertů a zároveň podpořit Nadaci AGROFERT HOLDING v tomto projektu.

Klikněte zde

Markéta & Honza

10.10.2013


novější zprávapřehled zprávstarší zpráva